Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Γιατί εκείνη δεν ζητά ποτέ πρώτη σεξ;


 Πρέπει να ακολουθήσετε μια γυναικεία τακτική, που λέγεται «το κουτί με τις καραμέλες». Οι γυναίκες γνωρίζουν ότι για να γίνει καλό ένα σεξ, πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί  σεξουαλική ένταση. Και για να υπάρξει σεξουαλική ένταση μεταξύ δύο ατόμων, απλά δεν πρέπει να κάνουν σεξ αμέσως. Το «κουτί με τις καραμέλες», η κλασσική γυναικεία τακτική, λέει ότι τις δίνεις μία μία στον εραστή σου και ποτέ όλες μαζί. Τον προκαλείς, τον ανάβεις, αλλά δεν πέφτεις ποτέ κατευθείαν στο κρεβάτι μαζί του. Όταν δυο άνθρωποι πρωτογνωρίζονται συνήθως είναι ο ρόλος της γυναίκας να δημιουργήσει το πάθος λέγοντας  μερικά «όχι» ενώ στην ουσία εννοεί «ναι». Αλλά το «κουτί με τις καραμέλες» πρέπει να συνεχίσει και μετά τα πρώτα σεξ, αν θέλουμε να διατηρήσουμε το πάθος στην σχέση.Το θέμα είναι απλά να δυσκολεύεις λίγο το σεξ, να το καθυστερείς, να μην το δείχνεις σίγουρο. Το κακό με το αντρικό φύλο είναι ότι ανά πάσα ώρα της ημέρας δείχνει απελπιστικά διαθέσιμο για σεξ. Πρέπει να είναι, αλλά να μην το δείχνει.
Ας πούμε ότι είστε στον καναπέ με την φίλη σας κι έχει μόλις τελειώσει η ταινία που βλέπατε. Την κοιτάζετε, σας κοιτάζει. Εσείς θέλετε να ξεκινήσουν τώρα άλλα έργα πάνω σε αυτόν τον καναπέ.  Εκείνη γνωρίζει ότι θέλετε τώρα να κάνετε σεξ μαζί της. Άλλωστε και η ίδια το ίδιο θέλει. Απλά δεν θέλει να είναι προβλέψιμο και βαρετό αυτό το σεξ. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που το 40% των γυναικών στις έρευνες παραδέχονται ότι αρνήθηκαν κάποια σεξ, ενώ στην πραγματικότητα ήθελαν να κάνουν.Η αιτία που πολλές γυναίκες λένε ότι δεν θέλουν σεξ είναι γιατί το 99% των αντρών δεν καταλαβαίνει ότι εκείνες διεγείρονται από την ιδέα να περιμένουν να δουν τί πρόκειται να συμβεί. Τι θα συμβεί θα μου πείτε; Σεξ. Εννοείται. Στην πραγματικότητα πολλοί άντρες θα διεγείρονταν αν εκείνη έβγαζε κατευθείαν τα ρούχα της μετά την ταινία κι έλεγε «και τώρα ας το κάνουμε». Το ότι εκείνη δεν το κάνει, δεν είναι γιατί δεν θέλει σεξ, είναι γιατί από την πλευρά της προσπαθεί να δημιουργήσει την προσδοκία, που ανάβει το γυναικείο φύλο. Οπότε δώστε της αυτό ακριβώς που την ανάβει.
Το «κουτί με τις καραμέλες» λοιπόν, λέει σε αυτή την περίπτωση, ότι καθώς κοιτάζεστε με λάγνο βλέμμα κι εκείνη περιμένει τώρα να την φιλήσετε όπως πάντα, αντί να το κάνετε, ξαπλώνετε πίσω στον καναπέ. Και συνεχίζετε να μιλάτε. Μερικά λεπτά αργότερα, πιάστε το χέρι της. Συνεχίστε να μιλάτε. Κι εκεί που δεν το περιμένει, φιλήστε την παθιασμένα. Αλλά μην συνεχίσετε. Δεν έχετε φτάσει ακόμη στο σημείο που το σεξ έχει πάρει τον δρόμο του. Σταματήστε να την φιλάτε και ξαπλώστε πάλι πίσω. Μερικά λεπτά αργότερα, γυρίστε και ξαναφιλήστε την. Αυτήν την φορά, φίλησέ την λίγο πιο βαθιά. Γράπωσέ την από τους γλουτούς και τραβήξτε την πάνω σας. Και σταματήστε. Ξαπλώστε πάλι πίσω. Χαμογελάστε. Πάρτε τον έλεγχο που συνήθως έχει εκείνη, ακριβώς γιατί της τον δώσατε με το να της την πέφτετε πάντα για σεξ. Κάντε την να μην ξέρει αν τελικά θα κάνετε σεξ ή όχι. Αυτό είναι που διεγείρει τις γυναίκες. Κάντε την να σας βουτήξει εκείνη τώρα για φιλί. Δώστε το παθιασμένο, για αρκετή ώρα, και ξανατραβηχτείτε πίσω. Αλλά όταν σας παρακαλέσει να μπείτε μέσα της, κάντε το. Μην την ανάψετε και την παρατήσετε, δεν θα σας το συγχωρέσει. Η απόρριψη φέρνει απόρριψη.
-Με την ίδια τακτική, ενώ οδηγάτε κι εκείνη είναι δίπλα σας στο αμάξι, γραπώστε εσωτερικά τον μοιρό της, χαϊδέψτε τον λίγο. Μετά ξαναβάλτε το χέρι στο τιμόνι χωρίς να μιλάτε.
-Όταν πλένει τα πιάτα ή μαγειρεύει, σηκώστε την φούστα της και ρίξτε της μια-δυο στον ποπό. Αυτό μόνο.
-Όταν είστε σε επαγγελματικό δείπνο, σκύψτε ξαφνικά στο αυτί και πείτε της ότι την παρατηρείτε. Περιγράψτε της πόσο σέξι την βρίσκεται, πώς είναι τα χείλη της, τα μαλλιά της, το στήθος της.
-Σε ανύποπτη φάση, όταν εκείνη είναι όρθια και κάνει κάτι, ελάτε πίσω της, αγκαλιάστε την, σκύψτε στο αυτί της και πείτε της πόσο σέξι βρίσκεται τα πόδια της και τους γλουτούς της, χαϊδέψτε τους και μετά απομακρυνθείτε.
-Κρατήστε την πνευματική πρόκληση στην σχέση σας. Να της πετάτε συχνά αττάκες με σεξουαλικά υπονοούμενα, αλλά να μην ξέρει κάθε φορά αν όντως θα σας έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου