Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΞΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το εξωγήινο σώμα που βρέθηκε στην έρημο της Ατακάμα στη Νότια Αμερική επιβεβαιώνεται με αξονική τομογραφία και ακτινογραφίες μας λέει ο Dr Steven Greer και προσθέτει ότι:


Αυτές οι εικόνες μόλις εξετάστηκαν από τους επιστήμονες σχετικά με τις σκελετικές ανωμαλίες, δυσπλασίες, και σκελετικά εμβρυικά σύνδρομα, και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αυτό που εξετάζετε είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε γνωστή σκελετική δομή που βρέθηκε ποτέ. Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν είναι ένα αρχαίο ανθρωπειδή, και προφανώς δεν πρόκειται για άνθρωπο.

Ο εμπειρογνώμονας, καθώς και ο ακτινολόγος ο οποίος είναι επικεφαλής του κέντρου απεικόνισης, όπου όλες οι ακτίνες Χ και CTS έγιναν δήλωσαν ότι η πυκνότητα των οστών που βρέθηκε στο σώμα αποκλείει την εκδοχή να είναι ένα μικρό ανθρώπινο έμβρυο. Υπάρχει απλά πάρα πολύ ασβέστιο στα οστά για αυτό και έχουν αποκλείσει αυτήν την περίπτωση
Και οι δύο γιατροί πιστεύουν την ύπαρξη του μετά τον τοκετό έως και τον χρόνο θανάτου (έζησε για κάποιο χρονικό διάστημα έξω από τη μήτρα, αν πράγματι μια μήτρα εμπλέκεται …).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου