Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

10+1 έρευνες για τον οργασμό

Πράγματα που δεν ξέραμε, και ούτε υποπτευόμασταν για το σεξ, τον οργασμό και πώς τον βιώνουν οι γυναίκες.

1. Όσο περισσότερους οργασμούς έχεις, τόσο περισσότερο είναι πιθανόν να ζήσεις σύμφωνα με την έρευνα του British Medical Journal.
2. Κορίτσια ξεχάστε τα πολυτελή αρώματα. Το πιο ερεθιστικό άρωμα για τους άντρες είναι –αν έχετε το Θεό σας!-ένας συνδυασμός λεβάντας και κόκκινης κολοκύθας, σύμφωνα με την έρευνα για τις μυρωδιές και τις γεύσεις που διενήργησε το ερευνητικό ίδρυμα του Σικάγου.
3. Μόνον το 33% των γυναικών έχει βιώσει οργασμό του σημείου G. Ωστόσο το 80% των γυναικών πιστεύει το σημείο G υπάρχει, ζει και βασιλεύει. , σύμφωνα με μία έρευνα του www.lovehoney.co.uk
4. Οι πρωτοπόροι θεραπευτές του σεξ Masters και Johnson, ανακάλυψαν ότι το1% των γυναικών που μελέτησαν μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνον ερεθίζοντας το στήθος τους.
5. Οι δεινές ποδηλάτισσες μάλλον πρέπει να βρουν άλλο σπορ. Μία έρευνα του Journal of Sexual Medicine ανακάλυψε ότι οι γυναίκες που κάνουν πάνω από 100 μίλια ποδήλατο κάθε εβδομάδα έχουν μειωμένη διάθεση για σεξ.
6. Οι γυναίκες είναι πολύ πιθανόν να έρθουν σε οργασμό λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια της περιόρου τους λόγω της αυξανόμενης ροής αίματος στην ευαίσθητη περιοχή με αποτέλεσμα η φυσική υγρασία να αυξάνει την επιθυμία τους.
7. Η πιο διάσημη σεξουαλική φαντασίωση είναι… το τρίο. Στη Μεγάλη Βρετανία το 20% των γυναικών και το 30 % των αντρών θέλουν να το δοκιμάσουν.
8. Οι γυναίκες φαντασιώνονται περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ απ’ ότι οι άντρες. Όσο περισσότερες φαντασιώσεις έχουν οι γυναίκες το περισσότερο το ευχαριστιούνται.
9. Μπορεί να πιστεύετε ότι η εγκυμοσύνη σκοτώνει την λίμπιντο σου, όμως οι μισές από τις έγκυες γυναίκες ομολογούν ότι έχουν την ίδια αν όχι και μεγαλύτερη διάθεση για σεξ απ’ ότι παλιότερα.
10. Ένας οργασμός από το σημείο G και ένας κλειτοριδικός οργασμός είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Η αίσθηση ενός εσωτερικού οργασμού μοιάζει σαν να σε διαπερνάει ένα κύμα, ενώ ο κλειτοριδικός οργασμός μοιάζει με ηλεκτρικό ρεύμα. Έτσι τους περιέγραψαν οι περισσότερες γυναίκες.
11. Η κορυφή της κλειτορίδας περιλαμβάνει περίπου 8.000 νευρικές απολήξεις, την μεγαλύτερη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων που υπάρχει σε ολόκληρο το σώμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου